Voel jij ook het verlangen om je te verbinden met het ritme van de volle maan?

 

Voel jij ook diep van binnen het verlangen om je nog dieper te verbinden met jouw eigen authentieke vrouwenkracht en de verbinding aan te gaan met het sisterhood in een maancirkel?

Waar je iedere maand bij elkaar komt met andere mooie vrouwen om te delen en te helen met elkaar?

Voel je dan vrij om deel te nemen in onze open volle maancirkel!

In onze cirkel van vrouwen verbinden we ons eens in de maand rond de krachtige energie van de volle maan. Een moment voor jezelf, om bewust stil te staan en richting te geven aan jouw eigen leven. Leven met het natuurlijke ritme van de natuur brengt ons terug naar onze vrouwelijke energie. Dit doen we door stil te staan bij het thema van de actuele maan.

We openen de maancirkel altijd met een ritueel en een gebed.

We roepen hierbij Moeder Aarde en de Great Spirit (Vader Kosmos) aan, de 4 windrichtingen maar ook doen we meditaties met geleide visualisaties, waarbij je meer inzicht in je eigen onderbewustzijn krijgt en daardoor meer zelfinzicht, of om contact te leggen met de geestenwereld, spirithelpers, krachtdieren, etc.

Zo eren en respecteren we de Krachten die hieraan verbonden zijn en wordt de Maancirkel beschermd en ontstaat er een veilige bedding voor het proces van de Maancirkel.

Ter ondersteuning bij het contact maken met deze spirits gebruik ik mijn Sjamanendrum en ratels.

Voor de rituelen maken we gebruik van de Moonsister-kaartenset van beeldend kunstenares Camile Smeets. Door het rituele gebed met de kaarten uit te voeren, sluit de maancirkel aan op een oer-oud krachtveld. Hierdoor draag je de

Maancirkel met elkaar en heeft elke Maanvrouw haar eigen verantwoordelijkheid. Na de hart- baarmoeder meditatie waarbij we ons diep verbinden met onze creatieve vrouwelijke levensenergie, zal er een Sharing (Deelronde) plaatsvinden. Je kunt je delen bekrachtigen met een ‘hartsteen’ , die je kunt oppakken als je iets wilt delen. Je mag delen hoe je je voelt, wat er in je leeft, wat er is gebeurd, soms aan de hand van een thema of een vraag, of aan de hand van de invloed van de maan. Je deelt vanuit je hart, en daarom mag je zolang je de hartsteen in handen hebt, niet onderbroken worden. De andere vrouwen luisteren vanuit een open hart, en geven jou de ruimte om vrijuit te spreken. Zo gaat de hartsteen de groep rond en iedere vrouw neemt de steen op haar moment, haar tijd.

Praktisch:

Wanneer: eens in de maand rond de energie van de volle maan, op zondag middag van 14:00-17:00 uur.

Inloop vanaf 13:45 uur

Waar: In de mooie studio van SunGaya op de Essebaan 38. Capelle aan den Ijssel.

“Waarde-ering”: per keer € 35 euro ( inclusief materialen, thee en lekkers)

Het is fijn als je het volgende meeneemt:

· Iets voor op het altaar, bijvoorbeeld een steen, beeldje of krachtvoorwerp dat je wilt opladen met de energie van de maancirkel.

· Sokken, sloffen

· Schrijfboekje + pen

Wees welkom!

 

Liefs, Marjon & Yufen

Alle aankomende Volle maancirkels in 2023

  • 7 mei 
  • 2 juli
  • 30 juli
  • 3 september
  • 1 oktober
  • 29 oktober
  • 26 november