"Om de antwoorden te vinden op al je vragen. Zou je minder hard moeten nadenken".

Onze Locatie

Bij SunGaya

(On)bewuste patronen wat je al je hele leven doet, en waar je nu last van hebt, kan je niet in één keer stoppen of veranderen. Misschien wil je heel graag alles begrijpen, en kan je een enorme “Control Freak” of perfectionist zijn. Dit is erg lastig als je niet weet waar dit vandaan komt. Het is zelfs erg vermoeiend. Zo vermoeiend dat je last hebt van bijvoorbeeld de verschijnselen van een Burn-out of een depressie. Dit zijn de ingeslopen patronen die we allemaal wel graag zouden willen doorbreken. Het is alleen een beetje lastig als je met een “blinde vlek” rondloopt. En misschien begrijp je jouw “spiegels” in het leven nog niet helemaal. Ayahuasca kan ons hierbij helpen om wat meer inzichten te geven.

Visie

Elke keuze die je maakt is gebaseerd vanuit jouw eigen unieke identiteit op deze wereld. Dus ook als je zelf denkt dat je er niks aan kan veranderen. Je hebt de keuze om er iets van te vinden, of vast te klampen en er mee te zitten, in welke vorm dan ook. Laten we hier samen naar kijken wat jou momenteel blokkeert. Jij wil toch ook de dingen doen waar jij gelukkig van wordt. Dit is het bestaansrecht van ieder mens, van het leven op de planeet van de vrije wil.

Missie

Dat je nog meer kracht en rust mag ervaren, om weer in verbinding met jezelf te zijn. Vanuit je Soul Purpose, en je kernwaarden in vrede leven als mens. Als jij deze plek niet inneemt, zal je jezelf te kort doen.  Dit mag je ontdekken in onze Tempel waar jij volledig jezelf mag zijn. Waar elk verhaal Heilig en veilig is. Waar je enkel je eigen kennis nog meer vergroot. Wat zou dan een reden zijn om jezelf te onthouden van al deze Spiegels, van moeder Ayahuasca het plantenmedicijn.

"Alle credits voor de liefdevolle begeleiding, er zijn er hier maar 5 te geven, maar jullie zijn het universum waard"
S Josina
Designer
5/5