Deze tijdelijke pagina vindt je informatie terug, die te vinden was op de website van Power Coaching

Omdat de oude website heel erg aan het vergrijzen was, heb ik besloten om het eens echt aan te pakken. Daarnaast is de naam Power Coaching niet meer van toepassing op alle activiteiten. Zo is dan de naam SunGaya geboren als een onderdeel van Power Coaching en de Ayahuasca ceremonies in Rotterdam. Power Coaching blijft wel bestaan, maar de activiteiten worden opgesplitst.

Cirkel van Compassie

In de Cirkel van Compassie ben je welkom als je de behoefte hebt om met gelijkgestemden te zijn. Heb jij altijd al willen leren mediteren, maar nooit de stap gezet om dit echt te doen? Je kan nu onder een geleide meditatie stapsgewijs leren mediteren volgens de Leer van de Siddhārtha Gautama, ook wel de Buddha genoemd. 

In de Cirkel van Compassie observeren we onze gedachten, en onderzoeken we onze eigen diepe verlangens om vrij te zijn van Panema. Je ziet de wereld vanuit jouw waarheid. Hoe behandel jij je omgeving ten opzichte van jezelf. Ervaar liefde voor jezelf, maak verzoening met die gekwetste delen van pijn in jou. 

Hier is er de ruimte om ervaringen in onze zoektocht te delen, en om onszelf daarmee te helen. Op deze avonden komen we dus meer te weten over onze eigen gedrag ten opzichte van mooie spiegels. In deze cirkels zijn de verhalen heilig, indien van toepassing, ze worden enkel gedeeld voor persoonlijke groei, en blijven in deze cirkel bewaard gebleven. 

Om ervaringen te leren delen en hier in te kunnen groeien, moeten we stapjes maken. Kwetsbaarheid is geen zwakte, maar een Kracht. Dus zoek steun waar je steun nodig hebt. Ik mag deze mooie Leer nu ook overbrengen. Jij bent welkom. Voel en ervaar zelf de warmte van een heilige cirkel. 

“Het leven is makkelijker dan je denkt, maar moeilijker als je denkt”

Wanneer

De Cirkel van Compassie is op elke derde dinsdag van de maand, wil je hier graag bij zijn? Aanmelding vooraf is noodzakelijk, en er zijn geen kosten aan verbonden. Maar begrijp jij ook dat deze diepe kennis gedeeld moet worden. Met behulp van donaties, kunnen we samen een groter bewustzijnsveld creëren in onze eigen omgeving. 

De Cirkel van Compassie is dus op basis van een vrijwillige donatie, verplicht je tot niks. Het is tijd om te kunnen helpen en delen, maar start eerst bij jezelf.

Wat heb je nodig

Indien je in het bezit bent van een meditatie kussen, is het handig om deze mee te nemen. Verder is het handig om makkelijke kleding aan te hebben.

Waar

Dit wordt momenteel in mijn eigen heilige ruimte gecreëerd. Wij zitten op de Essebaan 38, op de tweede etage aan de rechterzijde gevestigd in Capelle a/d IJssel.

Ik hoop je snel eens te zien in één van onze Cirkels.

Intuïtieve Massages

verse bloemen
Foto van de ruimte op de achtergrond

Voor wie zijn de intuïtieve massages bedoeld?

Een pijnlijke schouder, of klachten in je rug, en niet weten waar het vandaan komt? De reguliere fysiotherapeut is telkens maar van een tijdelijke verlossing en de klachten komen na enige tijd weer terug. Een blessure waar je al wat langer mee rond loopt? Je bent het zat om steeds maar weer opnieuw je symptomen te bestrijden? En je bent er nu wel echt klaar mee?

De technieken die ik hanteer voor de massage, heb ik in de loop der jaren na intensieve opgebouwde kennisvergaring, verwerkt in een unieke behandelmethode. Nog belangrijker ik ga naar de bron van deze pijnklachten toe. Je zult na een aantal behandelingen de opgedane kennis zelf kunnen toepassen, zodat je jezelf kan blijven helpen genezen en zelf klachten voorkomen. Na elke behandeling krijg je tips mee, om de lichamelijke Stress Symptomen te herkennen, en uiteindelijk te voorkomen.

Zonder te dollen is dit de sleutel tot een pijnvrij leven, doordat je zelf de technieken kan gaan uitvoeren. Met als resultaat dat jij nooit meer hoeft te leven met een zeurende pijn. Je hebt dus uiteindelijk niet perse een behandelaar meer nodig. Zelfs als deze plekken op een niet zo comfortabel manier zelfstandig te masseren zijn.

Mijn werkwijze:

Na een kopje koffie/ thee start ik met een algemene massage. Met behulp van jouw verhaal zal ik dan intuïtief mij afstemmen op de pijnlijke zone. De massage zal hier een heel stuk intensiever kunnen aanvoelen. Je zal ervaren dat de pijnlijke druk veranderd op het moment dat de spier gemasseerd wordt, en je als je het dan geleidelijk aan los kan laten, zal het al een stuk aangenamer voelen. Met unieke massage technieken zorg ik ervoor dat je spieren zich weer kunnen ontspannen. Ook wel beter bekend als een spierknoop die je als een verharding onderhuids soms zelfs kan voelen.Je zal de volgende dag een beurse plek kunnen ervaren vanwege de toegepaste druk.

Enkele voorbeelden van lichamelijke stress-symptomen kunnen zich uitten in de vorm van o.a. :

 • Vermoeidheid
 • Slapeloosheid
 • Gevoel van uitputting
 • Pijn in de spieren (tintelingen/ jeuk/ spierspanning)
 • Nek en schouderpijn
 • Buikspanning/ buikpijn
 • Snelle ademhaling/ kortademigheid/ benauwd
 • Hoofdpijn
 • Beperkt zicht
 • Oorsuizen/ Tinnitus
 • Maagpijn/ buikpijn/ diarree/ misselijk
 • Hartkloppingen
 • Hoge Bloeddruk
 • Koud/ koorts
 • (Chronische)Hyperventilatie
 • Trillende handen

Bron: gezondheidsplein.tv

Als het zelf niet meer gaat, zal ik jou hierbij helpen, om in ieder geval stappen te maken naar jouw bewuste zijn, in het hier en nu. Kom van die drukke snelweg af en neem de tijd voor jezelf. Er kan er maar één de beslissing voor je maken, dat ben jij! Een goede massage kan duidelijk een verschil bieden.

Door middel van een intake bekijken we, hoe en welke stappen er kunnen worden gezet naar een pijnvrij leven in jouw lijf. En zeg nou eens eerlijk; wie wil dit nou niet.

De kosten voor de eerste intake behandeling is 125,- euro en ongeveer 1,5 tot 2 uur van je tijd.
—————————————————————————————

“Verwarring is dan ook slechts een doorgang naar een nieuwe en andere realiteit”
—————————————————————————————

Ben jij nieuwsgierig wat ik voor jou kan betekenen?? je bent hier niet zomaar beland. Er zijn al velen voor jou geweest, die een zetje de juiste richting op hebben gehad, om weer mooie ontwikkelingen te kunnen maken voor de toekomst. Wil jij ook een massage behandeling ondergaan, neem dan nu contact op via het onderstaande formulier.

 

Personal Coaching

Skype/ Telefonisch Consult

http://www.mooiopdefoto.nl/
Design by D von Dutch: www.mooiopdefoto.nl

Soms dan is Personal Coaching handig op het moment dat je vastloopt op beperkende overtuigingen. Soms zijn we te veel na aan het denken over de woorden die we graag zouden willen uitspreken, het gevoel dat je bang bent dat een ander je niet begrijpt, het gevoel om afgewezen te worden, het gevoel dat iets er niet toe doet. Al onze onbesproken emoties zorgen ervoor dat we gaan geloven in dat wat er is. Voor alle vragen krijg je standaard als antwoord een “JA”. Zo zal je tot verbazingwekkende ontdekkingen komen waarbij jij zal groeien.

Indien je vastloopt om alle inzichten die naar boven zijn gekomen tijdens een ayahuasca ceremonie te integreren, zijn er misschien wel een aantal blokkades die eerst moeten worden vrijgemaakt. Deze blokkades hebben we soms nog niet helder omdat dit onze “blinde vlek” is. Soms spreken we van een energetische blokkade, en deze kan je zelf niet zien, hier is er dus sprake van een sabotage om in jouw volledige potentieel te kunnen gaan leven.

Ik luister naar je en begeleid je naar jouw unieke pad, en zal daar waar nodig je de hulp bieden om vooruitgang te boeken. Wil jij ook meer in je gevoel leven in plaats van uit het hoofd.  Waar Niks moet, en alles mag ontstaan. En lukt dit niet zo goed?

“Jij bent, daardoor vind ik jou bijzonder”

Heb je tijdens je Ayahuasca reis oude overtuigingen gezien en moeite om datgene wat los mag worden gelaten echt los te laten?

Loop je rond met een zwaar gevoel die niet van jou is? En vraag je jezelf af of het ooit lichter wordt.

Welke oude beperkingen passen niet meer in jouw leven. Jij bent niet het verleden, je leeft niet in de toekomst… Jij leeft in het nu.

Indien je graag even telefonisch contact wilt, zijn de eerste 15 minuten zonder kosten. Mocht er nou blijken dat we iets meer tijd nodig hebben. Dan plannen we een nieuwe bel of skype afspraak in.

Neem contact met mij op voor een skype of een telefonische  sessie. Dan bekijken we samen wat de eventuele mogelijkheden zijn. De kosten voor deze sessie is: 65,- euro voor 1 uur.  Je ontvangt voorafgaand aan de sessie een Tikkie.

Stilte+ Weekend

Kom in stilte dichter tot jouw kern

Stilte+ Weekend

Je herkent het vast wel, de drukte om je heen is zo aanwezig, dat je even vergeet dat jij op de eerste plaats staat. Het is overal zo druk, en je kan nergens een plekje vinden om echt tot rust te komen. Thuis, werk, boodschappen doen, zelfs in de sauna zijn de mensen druk met anderen bezig. Even mediteren ergens op de dag helpt je en misschien zou jij dit wel in je dagelijks leven willen toepassen. Even een paar dagen waar JIJ centraal staat.. Dit is nu mogelijk!

Hoe ziet het weekend er uit

Op vrijdagmiddag komen we samen om elkaar te ontmoeten. Na de introductie hebben we onze eerste ceremonie, van de in totaal twee ceremonies met de plantenmedicijnen. Tijdens deze twee ceremonies zal er enkel gebruik worden gemaakt van de diverse instrumenten en stiltes. Na afloop zal er een lichte maaltijd aanwezig zijn.

De volgende ochtend na het ontbijt, en in de middag na onze aangepaste maaltijd, zullen er twee momenten zijn waarbij er een geleide meditatie is. Het overige gedeelte zullen we in Stilte doorbrengen. Rond 18:00 uur zullen we onze tweede ceremonie  ingaan. Na afloop zal er een lichte maaltijd aanwezig zijn.

“In de realiteit van Stilte kan er van alles ontstaan”

De volgende dag na het ontbijt zal er nog een geleide meditatie volgen om vervolgens de stilte te verbreken. Na een deelronde waar de bijzondere ervaringen worden gedeeld, komt er een tijd van afscheid nemen en nemen we de opgedane kennis mee naar huis.

Voor wie

Iedereen die het zichzelf gunt om in een serene sfeer een cadeau aan jezelf te geven. Ben jij bekend met Ayahuasca, dan zou dit wel eens een hele mooie volgende stap kunnen zijn om je eens te verdiepen in de waarheid van de Stilte. Ben jij nog niet bekend met dit prachtige plantenmedicijn, voel dan goed of dit ook bij jou past, of dat je eerst toch wat ervaring wilt opdoen in een “normale” setting.

Kosten

De kosten voor een Stilte+ Weekend zijn 325,- euro. Door een intieme setting,  is er slechts plek voor maximaal 5 deelnemers. Jezelf aanmelden kan door een mailtje te sturen. Je ontvangt zo spoedig mogelijk alle overige info die nodig is ter voorbereiding voor dit weekend.

Cirkel van Compassievrijwillige donatie (niet verplicht)meditatiekussen lenen? Dit kan voor een symbolische bijdrage van 1,- euro.
   
Personal Coaching85,- europer uur
   
Personal Training55,- europer uur
   
Stilte+ Weekend325,- euroincl. ceremonies, maaltijden, overnachtingen
   
Intuïtieve Massage80,- europer uur