Onze Begeleiders

“We do not learn for the benefit of anyone, we learn to unlearn ignorance.”  M. B. Johnson

Yufen Sun

Het begeleiden vanuit een veilige setting is de basis. En dit zorgt ervoor, dat ik samen met onze ervaren team van begeleiders, en onze ceremonie hond Sary, nu de mogelijkheid heb om iets moois neer te zetten voor iedereen die het nodig heeft.

Door de oneindige en krachtige bron van liefde en mijn energetische verbinding met al wat er is, kan ik je een stukje verder helpen in de juiste richting. Angst is een slechte raadgever, en toch moeten we deze krachtige emotie niet onderschatten. Het vertelt ons namelijk veel meer dan wij denken. Het is namelijk ook onze grote vriend.

Ik ben sinds 2002 werkzaam als (sport)coach/ trainer bij Spider Gym geweest, en deed dit met enorm veel passie en plezier. Eind april 2010 kreeg ik een “wake up call” in de vorm van een aanrijding. 

Het was alsof er twee engeltjes op mijn schouders zaten, ik had geen zichtbare letselschade. Echter na het ongeluk had ik extreem last van lichamelijke klachten, die enkel erger werden. In de jaren die volgden ben ik op zoek gegaan naar mijn herstel. Een aantal behandelingen waren met een tijdelijke ontlading, en een hoop hadden geen resultaat.

"Wie ben ik. Waar sta ik. En hoe ga ik verder. Dit werden de grote vragen".

Zo kwam “toevallig” moeder Ayahuasca op mijn pad. Ik had mij verder bewust niet ingelezen of verdiept erin, ik voelde enkel de noodzaak om het in een veilige setting te mogen ervaren. En na wat zorgvuldige onderzoek, kwam ik uit bij de Zilverboom. Mijn ziel’s missie in dit leven kreeg steeds meer richting dankzij dit mooie plantenmedicijn Ayahuasca. Na een heleboel ceremonies te hebben mogen ondergaan, kwam het volgende hoofdstuk. Het begeleiden met de spirit van moeder Ayahuasca in groepen. Daarnaast mocht ik één op één met mensen mijn ervaring vergroten. En kort erna had ik ceremonies in mijn eigen huiskamer. Inmiddels is de huiskamer iets te klein, en heb ik een hele fijne ruimte waar ik je graag ontmoet. Ik heet je dan ook van harte welkom bij SunGaya.

Onze Begeleiders

Zhya Nūara

“Het is tijd dat wij als mensheid onszelf helen, zodat we met z’n allen bewust en verbonden kunnen schijnen vanuit (zelf)liefde en authenticiteit”.

Mijn naam is Zhya Nūara.
 
Toen ik voor het eerst over Ayahuasca hoorde wist ik eigenlijk meteen: dit wil ik ervaren! 
 
Inmiddels heb ik er behoorlijk wat reizen op zitten waarbij ik mezelf tot in de diepste kern mocht onderzoeken. 
Een intens, krachtig, magisch en bijzonder proces. Een gevoel van thuiskomen en enorme dankbaarheid voor het leven. 
 
Tijdens elke reis kreeg ik een op maat gemaakt pakketje informatie mee – dat mij precies liet zien wat ik in het moment nodig had – om een stapje dichterbij mijn zuivere kern te komen. 
 
Het reizen heeft mij in staat gesteld om verschillende thema’s zoals zelfkennis, zelfliefde, angst en trauma met andere ogen te bekijken. Alles wat voorafgaand nog op een vage en onsamenhangende massa leek, kreeg langzaam een waardevolle betekenis die diep in mijn essentie kon landen. 
Hierdoor kon ik de beperkte overtuigingen die ik over mezelf en de wereld had, beetje bij beetje, loslaten. 
Als gevolg hiervan voel ik mij nu completer, vrijer en gelukkiger. 
 
Ik ben altijd enorm gefascineerd geweest door het vinden van antwoorden op belangrijke vragen zoals: Wie ben ik? Waarom ben ik op aarde? En hoe kan ik de volle potentie uit deze levenservaring halen, terwijl ik betekenisvol ben voor anderen? En in het bijzonder: het integreren van deze antwoorden. 
 
Het is tijd dat wij als mensheid onszelf helen, zodat we met z’n allen bewust en verbonden kunnen schijnen vanuit (zelf)liefde en authenticiteit.
 
Vanuit die fundering is dan ook mijn visie en missie geboren om zoveel mogelijk mensen bewust te maken en in verbinding te brengen met hun innerlijke kracht, zodat zij de regie krijgen over hun eigen leven.
 
Ik voel me vereerd jou een stukje verder te mogen helpen in jouw proces. En jij in die van mij, want groeien doen we samen.
 
Wie weet tot gauw!

Lisa

Lisa

“Ayahuasca heeft mij opengebroken en de moed gegeven om te leven vanuit mijn hart”.

 

Vanaf mijn allereerste reis was er voor mij geen weg meer terug. Moeder Ayahuasca heeft gezorgd voor een radicale shift in perceptie en bewustzijn, alsof ze alle cellen in mijn lijf “aan” heeft gezet en de wereld kleur heeft gegeven. Ze liet me zien hoe te verbinden met mijn essentie en wat er anders moest om zo een eerlijker, harmonieuzer en gelukkiger leven te leiden.

Een groot deel van mijn leven worstelde ik met onrust, voelde ik me disconnected en onzeker. Veel stukjes van mijn puzzel heb ik door de jaren heen mogen ontdekken en onderzoeken, maar ondanks dat ik mezelf al langere tijd op een pad bevond en veel kennis had verzameld bleef ik tegen dezelfde dingen aanlopen en in dezelfde patronen vallen. Moeder Ayahuasca zette voor mij de puzzel in elkaar, en laat me elke keer met liefde zien waar nog stukjes missen. Ze heeft me wakker gemaakt en mijn leven veranderd. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor alle inzichten die mijn reizen al hebben gebracht, en kijk enorm uit naar alle inzichten die ik nog mag krijgen.

Ik vind het ontzettend bijzonder om deel uit te mogen maken van jouw proces en ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Raisa

“Ayahuasca kan dat bieden wat jij mist of zoekt en ik hoop dat ik je mag bijstaan in de weg er naartoe in liefde”.

Het gevoel wat er plaats vond toen ik hoorde over Ayahuasca was heel simpel ‘ik moet dit doen’, ik werd geroepen. Het was voor mij dan ook spannend op een mooie manier, ik heb er van binnen lang van tevoren naar toe geleefd. Tijdens alle moeilijke fases wist ik dat er ergens iets was waar ik overheen moest. Alles voelde en klopte om dit te doen, ik ontmoette moeder Ayahuasca dan ook in mijn eerste reis. Ze nam me mee aan de hand en heette me welkom terug. Vertrouwd en zeer herkenbaar kreeg ik in mijn eerste ayahuasca vele bevestigingen van de dingen die ik al wist ‘zo gek was het allemaal niet’.

Het was thuis komen en nog steeds. Het heeft mij de mogelijkheid gegeven om de bevestiging te krijgen wat er meer is, en maakt mijn leven lichter, helder en duidelijker. De moeilijke dingen die ik op heb kunnen lossen en inzien met behulp van Ayahuasca. 

Joyce

Onze chef kokkin tijdens de weekenden 

More info soon….

Lucia

Sungaya logo

More info soon..

soon more…

Sary

Doordat ik in het moment leef van het Nu, ben ik er onvoorwaardelijk voor jou. Ik geef al mijn liefde naar een ieder die bij ons komt.

Sary “de Sharpeagle” (kruising van een Sharpei en een Beagle) is onze ceremonie hond. Ze loopt nu al een tijdje mee. Als het soms wat heftig is voor een deelnemer dan komt ze je af en toe, maar al te graag helpen. Ze kan heel goed aanvoelen als iemand het misschien af en toe een beetje eng vindt, of het zwaar heeft. Ze vindt het fijn om dan even bij je te komen liggen als steun, of heel veel likjes geven.

Haar speelse aanpak zorgt ervoor dat het eigenlijk allemaal wel meevalt. Sary is een absolute meerwaarde tijdens de bijzonder mooie processen, en heeft al velen Harten doen smelten. Ze zal je met blijdschap ontvangen.