Onze Begeleiders

“We do not learn for the benefit of anyone, we learn to unlearn ignorance.”  M. B. Johnson

Yufen Sun

Het begeleiden vanuit een veilige setting is de basis. En dit zorgt ervoor, dat ik samen met onze ervaren team van begeleiders, en onze ceremonie hond Sary, nu de mogelijkheid heb om iets moois neer te zetten voor iedereen die het nodig heeft.

Door de oneindige en krachtige bron van liefde en mijn energetische verbinding met al wat er is, kan ik je een stukje verder helpen in de juiste richting. Angst is een slechte raadgever, en toch moeten we deze krachtige emotie niet onderschatten. Het vertelt ons namelijk veel meer dan wij denken. Het is namelijk ook onze grote vriend.

Ik ben sinds 2002 werkzaam als (sport)coach/ trainer bij Spider Gym geweest, en deed dit met enorm veel passie en plezier. Eind april 2010 kreeg ik een “wake up call” in de vorm van een aanrijding. 

Het was alsof er twee engeltjes op mijn schouders zaten, ik had geen zichtbare letselschade. Echter na het ongeluk had ik extreem last van lichamelijke klachten, die enkel erger werden. In de jaren die volgden ben ik op zoek gegaan naar mijn herstel. Een aantal behandelingen waren met een tijdelijke ontlading, en een hoop hadden geen resultaat.

"Wie ben ik. Waar sta ik. En hoe ga ik verder. Dit werden de grote vragen".

Zo kwam “toevallig” moeder Ayahuasca op mijn pad. Ik had mij verder bewust niet ingelezen of verdiept erin, ik voelde enkel de noodzaak om het in een veilige setting te mogen ervaren. En na wat zorgvuldige onderzoek, kwam ik uit bij de Zilverboom. Mijn ziel’s missie in dit leven kreeg steeds meer richting dankzij dit mooie plantenmedicijn Ayahuasca. Na een heleboel ceremonies te hebben mogen ondergaan, kwam het volgende hoofdstuk. Het begeleiden met de spirit van moeder Ayahuasca in groepen. Daarnaast mocht ik één op één met mensen mijn ervaring vergroten. En kort erna had ik ceremonies in mijn eigen huiskamer. Inmiddels is de huiskamer iets te klein, en heb ik een hele fijne ruimte waar ik je graag ontmoet. Ik heet je dan ook van harte welkom bij SunGaya.

Onze Begeleiders

Zhya Nūara

“Het is tijd dat wij als mensheid onszelf helen, zodat we met z’n allen bewust en verbonden kunnen schijnen vanuit (zelf)liefde en authenticiteit”.

Mijn naam is Zhya Nūara.
 
Toen ik voor het eerst over Ayahuasca hoorde wist ik eigenlijk meteen: dit wil ik ervaren! 
 
Inmiddels heb ik er behoorlijk wat reizen op zitten waarbij ik mezelf tot in de diepste kern mocht onderzoeken. 
Een intens, krachtig, magisch en bijzonder proces. Een gevoel van thuiskomen en enorme dankbaarheid voor het leven. 
 
Tijdens elke reis kreeg ik een op maat gemaakt pakketje informatie mee – dat mij precies liet zien wat ik in het moment nodig had – om een stapje dichterbij mijn zuivere kern te komen. 
 
Het reizen heeft mij in staat gesteld om verschillende thema’s zoals zelfkennis, zelfliefde, angst en trauma met andere ogen te bekijken. Alles wat voorafgaand nog op een vage en onsamenhangende massa leek, kreeg langzaam een waardevolle betekenis die diep in mijn essentie kon landen. 
Hierdoor kon ik de beperkte overtuigingen die ik over mezelf en de wereld had, beetje bij beetje, loslaten. 
Als gevolg hiervan voel ik mij nu completer, vrijer en gelukkiger. 
 
Ik ben altijd enorm gefascineerd geweest door het vinden van antwoorden op belangrijke vragen zoals: Wie ben ik? Waarom ben ik op aarde? En hoe kan ik de volle potentie uit deze levenservaring halen, terwijl ik betekenisvol ben voor anderen? En in het bijzonder: het integreren van deze antwoorden. 
 
Het is tijd dat wij als mensheid onszelf helen, zodat we met z’n allen bewust en verbonden kunnen schijnen vanuit (zelf)liefde en authenticiteit.
 
Vanuit die fundering is dan ook mijn visie en missie geboren om zoveel mogelijk mensen bewust te maken en in verbinding te brengen met hun innerlijke kracht, zodat zij de regie krijgen over hun eigen leven.
 
Ik voel me vereerd jou een stukje verder te mogen helpen in jouw proces. En jij in die van mij, want groeien doen we samen.
 
Wie weet tot gauw!

Lisa

Lisa

“Ayahuasca heeft mij opengebroken en de moed gegeven om te leven vanuit mijn hart”.

 

Vanaf mijn allereerste reis was er voor mij geen weg meer terug. Moeder Ayahuasca heeft gezorgd voor een radicale shift in perceptie en bewustzijn, alsof ze alle cellen in mijn lijf “aan” heeft gezet en de wereld kleur heeft gegeven. Ze liet me zien hoe te verbinden met mijn essentie en wat er anders moest om zo een eerlijker, harmonieuzer en gelukkiger leven te leiden.

Een groot deel van mijn leven worstelde ik met onrust, voelde ik me disconnected en onzeker. Veel stukjes van mijn puzzel heb ik door de jaren heen mogen ontdekken en onderzoeken, maar ondanks dat ik mezelf al langere tijd op een pad bevond en veel kennis had verzameld bleef ik tegen dezelfde dingen aanlopen en in dezelfde patronen vallen. Moeder Ayahuasca zette voor mij de puzzel in elkaar, en laat me elke keer met liefde zien waar nog stukjes missen. Ze heeft me wakker gemaakt en mijn leven veranderd. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor alle inzichten die mijn reizen al hebben gebracht, en kijk enorm uit naar alle inzichten die ik nog mag krijgen.

Ik vind het ontzettend bijzonder om deel uit te mogen maken van jouw proces en ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Rama

“Ik geloof dat Liefde en Wijsheid altijd al in een ieder van ons aanwezig zijn.”

Begin 2016 heb ik mijn eerste Ayahuasca reis gemaakt. Dit is één van de indrukwekkende ervaringen van mijn leven. Het voelde als thuis komen. Ik had direct erna al de wens om in dienst te staan van deze krachtige plantenspirit. Ik zag in dat ze een zachte en toch zeer directe weg naar bewustwording kan bieden.
 
Vanwege een verwarrende streng religieuze opvoeding heb ik veel angst gekend en dit was een grote leidraad in m’n jeugd. Ik zocht daardoor vaak buiten mezelf naar liefde en ik voelde dat ik nooit goed genoeg was. 
In 2007 heeft een heftige gebeurtenis me wakker geschud en ik wist dat er iets moest veranderen. De honger naar meer zingeving en bewustwording groeide ineens super hard. Vanaf deze periode kwam o.a. de audio boekenreeks ‘Conversations with God’ van Neale D. Walsch op m’n pad. Deze heb ik grijs gedraaid en m’n wereld stond op z’n kop, of beter gezegd, ik kreeg weer het juiste perspectief op het leven/God/Universum. 
 
Waar moeder Ayahuasca bij helpt is m’n kennis te integreren in m’n leven. Ze brengt me dichterbij m’n ware kern, leid me door onbewuste donkere stukken in mezelf waar ik het bestaan niet van wist of was vergeten. Het zien hiervan zorgt voor het opruimen van blokkades op meerdere niveaus, waardoor ik meer vanuit m’n hart mag leven.
Ze geeft praktische aanwijzingen (huiswerk). Zoals de beoefening van Yoga en het zitten in stilte. Voorheen zag ik mezelf dat nooit doen en nu is het dagelijkse routine geworden! en ik besef ook goed waarom. 
Ze heeft me ook de waarde van heling door m’n eigen stemgeluid laten voelen. Een prachtig geschenk waar ik met veel plezier in groei en wat ik dankbaar met anderen deel. 
 
Wij zijn als mensen tot zoveel moois in staat, maar zien dit soms door de opgebouwde lagen ‘shit’ zelf niet meer en er lijkt daarvan onder gezien geen uitweg.
Ayahuasca kan ons herinneren aan wie we echt zijn, zodat we weer helder krijgen wat ons niet dient en helpt ons dit op te schonen.
Ik geloof dat Liefde en Wijsheid altijd al in een ieder van ons aanwezig zijn. Mijn ervaring in het begeleiden van ceremonies de afgelopen jaren heeft dit vaak genoeg bewezen.
Graag begeleid ik je bij SunGaya op jouw innerlijke reis naar deze waardevolle schatten.

Iwan

“Het was voor mij tijd om naar huis te keren.. Het pad van de strijdende krijger werd een pad van licht & liefde om te helen en te herinneren.”

De weg van de krijger kent vele fases en naar mijn inzicht heeft elke afgeslagen weg weer moed nodig.

Zo heb ik een weg afgelegd met een voorliefde voor Martial Arts en later dienend als Militair.

Voor mij zijn dit fases geweest van initiaties. Initiaties die ervoor gezorgd hebben dat ik het uiterste op mentaal en fysiek vlak heb gehaald om te weten waar ik sta, en wat ik kan.

De weg van de krijger kent ook zijn valkuilen en die kwamen wanneer er niet meer werd geluisterd naar het lichaam. Blessures en uitputting kwamen om de hoek kijken, en hetgeen wat voor mij zo belangrijk was, was niet meer vol te houden.

De vraag “ wie ben ik?” speelde daardoor steeds sterker een rol en daardoor ben ik een ander pad in geslagen.

Het was voor mij tijd om naar huis te keren.. Het pad van de strijdende krijger werd een pad van licht & liefde om te helen en te herinneren. Op dit pad is veel moed nodig, omdat het een pad is van introspectie en zelfreflectie.

Tijdens deze reis vond ik Yoga & meditatie wat zorgde voor lichamelijke en mentale ontspanning. 

Familie opstellingen, coaching sessies hielpen mij om in te zien waar ik vandaan kom en waaruit bepaalde gedragingen voortkwamen.

Door dit alles heen speelde het plantmedicijn Ayahuasca voor mij al een grote rol.

Het mooiste inzicht wat ik heb mogen krijgen, is dat in ons mensen zo’n grote kracht zit.

We lijken het collectief even vergeten te zijn, maar als je goed om je heen kijkt zie je dat velen van ons weer herinneren en ontdekken wie we zijn in de kern.

Ayahuasca helpt je weer te verbinden met jezelf en met de eenheid. Ze laat je zien en voelen wat nodig is. Ayahuasca is voor mij een waardevolle teacher plant.

De laatste ayahuasca sessies hebben mij laten zien dat het tijd is om de opgedane ervaring te delen met anderen. 

Mijn intentie is om je op weg te helpen om weer in je eigen kracht te komen staan.

Namaste, Iwan

Lucia

“Keer op keer, vanuit alle geduld breekt zij weer een oud stukje van mij af zodat er ruimte ontstaat voor mijn ware natuur”

Lieve Moeder Ayahuasca kwam precies op het juiste moment in mijn leven. Haar liefdevolle omarming bracht mij in één keer thuis. Thuis bij mijzelf.
Zij heeft mijn hart en ogen geopend voor de oneindige schoonheid van ons zijn, de Oerbron, het Universum, Moeder Aarde, mijn aardse familie en alle levende wezens.

Keer op keer, vanuit alle geduld breekt zij weer een oud stukje van mij af zodat er ruimte ontstaat voor mijn ware natuur.
Ik vind het heerlijk om met Moeder Ayahuasca te verbinden en ik vind het een eer om een deel uit te mogen maken van jullie kostbare, dappere reis.

Om er voor jullie te mogen zijn en te helpen daar waar jullie hulp bij nodig hebben. Er voor elkaar zijn dat vind ik het mooiste wat er is. Want niets maar dan niets hoef je alleen te doen. Dat heeft moeder Ayahuasca mij geleerd. Ik ben er graag met alle liefde voor je.

Marjolein

Sungaya logo

More info soon..

soon more…

Sharon

Sungaya logo

More info soon..

soon more…

Sary

Doordat ik in het moment leef van het Nu, ben ik er onvoorwaardelijk voor jou. Ik geef al mijn liefde naar een ieder die bij ons komt.

Sary “de Sharpeagle” (kruising van een Sharpei en een Beagle) is onze ceremonie hond. Ze loopt nu al een tijdje mee. Als het soms wat heftig is voor een deelnemer dan komt ze je af en toe, maar al te graag helpen. Ze kan heel goed aanvoelen als iemand het misschien af en toe een beetje eng vindt, of het zwaar heeft. Ze vindt het fijn om dan even bij je te komen liggen als steun, of heel veel likjes geven.

Haar speelse aanpak zorgt ervoor dat het eigenlijk allemaal wel meevalt. Sary is een absolute meerwaarde tijdens de bijzonder mooie processen, en heeft al velen Harten doen smelten. Ze zal je met blijdschap ontvangen.