Onze Begeleiders

“We do not learn for the benefit of anyone, we learn to unlearn ignorance.”  M. B. Johnson

Yufen Sun

Het begeleiden vanuit een veilige setting is de basis. En dit zorgt ervoor, dat ik samen met onze ervaren team van begeleiders, en onze ceremonie hond Sary, nu de mogelijkheid heb om iets moois neer te zetten voor iedereen die het nodig heeft.

Door de oneindige en krachtige bron van liefde en mijn energetische verbinding met al wat er is, kan ik je een stukje verder helpen in de juiste richting. Angst is een slechte raadgever, en toch moeten we deze krachtige emotie niet onderschatten. Het vertelt ons namelijk veel meer dan wij denken. Het is namelijk ook onze grote vriend.

Ik ben sinds 2002 werkzaam als (sport)coach/ trainer bij Spider Gym geweest, en deed dit met enorm veel passie en plezier. Eind april 2010 kreeg ik een “wake up call” in de vorm van een aanrijding. 

Het was alsof er twee engeltjes op mijn schouders zaten, ik had geen zichtbare letselschade. Echter na het ongeluk had ik extreem last van lichamelijke klachten, die enkel erger werden. In de jaren die volgden ben ik op zoek gegaan naar mijn herstel. Een aantal behandelingen waren met een tijdelijke ontlading, en een hoop hadden geen resultaat.

"Wie ben ik. Waar sta ik. En hoe ga ik verder. Dit werden de grote vragen".

Zo kwam “toevallig” moeder Ayahuasca op mijn pad. Ik had mij verder bewust niet ingelezen of verdiept erin, ik voelde enkel de noodzaak om het in een veilige setting te mogen ervaren. En na wat zorgvuldige onderzoek, kwam ik uit bij de Zilverboom. Mijn ziel’s missie in dit leven kreeg steeds meer richting dankzij dit mooie plantenmedicijn Ayahuasca. Na een heleboel ceremonies te hebben mogen ondergaan, kwam het volgende hoofdstuk. Het begeleiden met de spirit van moeder Ayahuasca in groepen. Daarnaast mocht ik één op één met mensen mijn ervaring vergroten. En kort erna had ik ceremonies in mijn eigen huiskamer. Inmiddels is de huiskamer iets te klein, en heb ik een hele fijne ruimte waar ik je graag ontmoet. Ik heet je dan ook van harte welkom bij SunGaya.

Onze Begeleiders

Petra

Petra

Moeder Ayahuasca is pure liefde, heeft heel veel geduld en is soms een beetje streng. Alles om jou te laten groeien tot wie jij echt bent..”

Drie jaar geleden hoorde ik voor het eerst van Ayahuasca. Het was in een moeilijke periode in mijn leven, waarin er veel veranderde. Verandering brengt vragen met zich mee. Door verandering moet je nadenken, over jezelf, je omgeving. Iets waar wij mensen niet altijd zin in hebben want eerlijk is eerlijk, soms lijkt blijven waar je bent in wat je kent net even iets makkelijker en comfortabeler.

Lijkt..je weet namelijk niet wat er mogelijk is als je de antwoorden op al je vragen niet kent. Je kent het comfort niet, van wat er kán zijn. En dat is spannend, soms eng en het vooral waard om te onderzoeken.

Voor mij waren dat vragen als: Wat wil ik? Wat kan ik? Wat vind ik echt belangrijk? Waar word ik blij van? En waarom doe ik wat ik doe en blijf ik dat toch steeds doen?

Moeder Ayahuasca liet en laat mij, met al haar liefde, mijzelf ontdekken, mijzelf steeds een beetje beter begrijpen en daarmee de wereld om me heen. Elke ceremonie maakte en maakt zij mij duidelijk om geduldig te zijn, te luisteren, te voelen, waarin zelfliefde het allerbelangrijkst is.

Nu drie jaar later heb ik veel stappen mogen zetten, en met elke ceremonie komen er stappen bij op een oneindig pad van mogelijkheden. Elke ceremonie is anders, en mag ik steeds meer leren waar mijn kracht ligt, waar ik heel dankbaar voor ben.

Neem je tijd, heb geduld en wees lief voor jezelf. Ik hoop je te ontmoeten bij SunGaya en wie weet mag ik jou een stukje begeleiden op jouw pad.

Lucia

Lieve Moeder Ayahuasca kwam precies op het juiste moment in mijn leven. Haar liefdevolle omarming bracht mij in één keer thuis. Thuis bij mijzelf.
Zij heeft mijn hart en ogen geopend voor de oneindige schoonheid van ons zijn, de Oerbron, het Universum, Moeder Aarde, mijn aardse familie en alle levende wezens.

Keer op keer, vanuit alle geduld breekt zij weer een oud stukje van mij af zodat er ruimte ontstaat voor mijn ware natuur.
Ik vind het heerlijk om met Moeder Ayahuasca te verbinden en ik vind het een eer om een deel uit te mogen maken van jullie kostbare, dappere reis.

Om er voor jullie te mogen zijn en te helpen daar waar jullie hulp bij nodig hebben. Er voor elkaar zijn dat vind ik het mooiste wat er is. Want niets maar dan niets hoef je alleen te doen. Dat heeft moeder Ayahuasca mij geleerd. Ik ben er graag met alle liefde voor je.

“Keer op keer, vanuit alle geduld breekt zij weer een oud stukje van mij af zodat er ruimte ontstaat voor mijn ware natuur”

Zhya Nūara

“Het is tijd dat wij als mensheid onszelf helen, zodat we met z’n allen bewust en verbonden kunnen schijnen vanuit (zelf)liefde en authenticiteit”.

Mijn naam is Zhya Nūara. Toen ik voor het eerst over Ayahuasca hoorde wist ik eigenlijk meteen: dit wil ik ervaren! 
 
Inmiddels heb ik er behoorlijk wat reizen op zitten waarbij ik mezelf tot in de diepste kern mocht onderzoeken. 
Een intens, krachtig, magisch en bijzonder proces. Een gevoel van thuiskomen en enorme dankbaarheid voor het leven. 
 
Tijdens elke reis kreeg ik een op maat gemaakt pakketje informatie mee – dat mij precies liet zien wat ik in het moment nodig had – om een stapje dichterbij mijn zuivere kern te komen. 
 
Het reizen heeft mij in staat gesteld om verschillende thema’s zoals zelfkennis, zelfliefde, angst en trauma met andere ogen te bekijken. Alles wat voorafgaand nog op een vage en onsamenhangende massa leek, kreeg langzaam een waardevolle betekenis die diep in mijn essentie kon landen. 
Hierdoor kon ik de beperkte overtuigingen die ik over mezelf en de wereld had, beetje bij beetje, loslaten. 
Als gevolg hiervan voel ik mij nu completer, vrijer en gelukkiger. 
 
Ik ben altijd enorm gefascineerd geweest door het vinden van antwoorden op belangrijke vragen zoals: Wie ben ik? Waarom ben ik op aarde? En hoe kan ik de volle potentie uit deze levenservaring halen, terwijl ik betekenisvol ben voor anderen? En in het bijzonder: het integreren van deze antwoorden. 
 
Het is tijd dat wij als mensheid onszelf helen, zodat we met z’n allen bewust en verbonden kunnen schijnen vanuit (zelf)liefde en authenticiteit.
 
Vanuit die fundering is dan ook mijn visie en missie geboren om zoveel mogelijk mensen bewust te maken en in verbinding te brengen met hun innerlijke kracht, zodat zij de regie krijgen over hun eigen leven.
 
Ik voel me vereerd jou een stukje verder te mogen helpen in jouw proces. En jij in die van mij, want groeien doen we samen.
 
Wie weet tot gauw!

Berit

Soon more…

Nathalie

“Het licht kan niet zonder het donker en het donker mogen we omarmen want alleen zo komen we in het licht.”

Mijn naam is Nathalie Croese. Mijn eerste ervaring met grootmoeder Ayahuasca heeft mijn leven veranderd, alleen wist ik dat toen zelf nog niet.

 
2015 was ik het begin van mijn ontwaken en 2019 was het tijd voor mijn spirituele ontwaken. Ik kende niks anders dan de de strijd en vecht modus modus. Daar leefde ik in tot ik 37 was. Ik heb mijzelf door mijn onwetendheid zoveel ellende bezorgd.  Ik was totaal niet in contact met mezelf, laat staan met de wereld om mij heen. Ik maakte mezelf ziek door hoe ik leefde en hoe ik dacht.
 
Een reis met de grootmoeder heeft dit verandert, er ging een compleet nieuwe wereld van bewust worden voor mij open. Nieuwe mensen, nieuwe indrukken deden mij inzien dat de ratrace waar ik verwikkeld zat mij niet meer diende. Het liet mij ook zien dat we allemaal spiegels zijn van de ander, dat we hetzelfde zijn en we allemaal dezelfde problemen hebben. 
 
Zoals alles heftig gaat in mijn leven, ging ook dit proces van bewust worden niet gezegd zachtaardig maar kon ik dit dankbaar aanvaarden want ik wist dat het nodig was, wou ik een betere versie van mij gaan worden. Het ging heel snel en kwam er ook achter dat hoe meer ik leerde, des te minder ik wist. 
 
Nu bijna 4 jaar later zie ik in dat dit harde ontwaken nodig was want soms hebben mensen een dikke muur om zich heen en mag het even “IN YOUR FACE” komen. De strijdster zit er nog steeds maar kies ik mijn strijd nu veel zorgvuldiger en vanuit mijn hart en intuïtie. 
 
Grootmoeder is zacht en hard omdat je het nodig hebt, ze is gracieus en ze laat je zien dat het om de flow van het leven gaat en meedeinen op de golven in plaats van er tegenin te zwemmen. Het licht kan niet zonder het donker en het donker mogen we omarmen want alleen zo komen we in het licht. 
 
Dankbaar voor alle lessen die ik nog mag leren van de mensen die ik mag begeleiden in de ceremonies en hoop dat we nog veel van elkaar mogen leren. 
Misschien tot snel 
 

Lisa

Lisa

“Ayahuasca heeft mij opengebroken en de moed gegeven om te leven vanuit mijn hart”.

 

Vanaf mijn allereerste reis was er voor mij geen weg meer terug. Moeder Ayahuasca heeft gezorgd voor een radicale shift in perceptie en bewustzijn, alsof ze alle cellen in mijn lijf “aan” heeft gezet en de wereld kleur heeft gegeven. Ze liet me zien hoe te verbinden met mijn essentie en wat er anders moest om zo een eerlijker, harmonieuzer en gelukkiger leven te leiden.

Een groot deel van mijn leven worstelde ik met onrust, voelde ik me disconnected en onzeker. Veel stukjes van mijn puzzel heb ik door de jaren heen mogen ontdekken en onderzoeken, maar ondanks dat ik mezelf al langere tijd op een pad bevond en veel kennis had verzameld bleef ik tegen dezelfde dingen aanlopen en in dezelfde patronen vallen. Moeder Ayahuasca zette voor mij de puzzel in elkaar, en laat me elke keer met liefde zien waar nog stukjes missen. Ze heeft me wakker gemaakt en mijn leven veranderd. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe dankbaar ik ben voor alle inzichten die mijn reizen al hebben gebracht, en kijk enorm uit naar alle inzichten die ik nog mag krijgen.

Ik vind het ontzettend bijzonder om deel uit te mogen maken van jouw proces en ik kijk ernaar uit je te ontmoeten.

Sary

Doordat ik in het moment leef van het Nu, ben ik er onvoorwaardelijk voor jou. Ik geef al mijn liefde naar een ieder die bij ons komt.

Sary “de Sharpeagle” (kruising van een Sharpei en een Beagle) is onze ceremonie hond. Ze loopt nu al een tijdje mee. Als het soms wat heftig is voor een deelnemer dan komt ze je af en toe, maar al te graag helpen. Ze kan heel goed aanvoelen als iemand het misschien af en toe een beetje eng vindt, of het zwaar heeft. Ze vindt het fijn om dan even bij je te komen liggen als steun, of heel veel likjes geven.

Haar speelse aanpak zorgt ervoor dat het eigenlijk allemaal wel meevalt. Sary is een absolute meerwaarde tijdens de bijzonder mooie processen, en heeft al velen Harten doen smelten. Ze zal je met blijdschap ontvangen.

Nova