Onze Begeleiders

“We do not learn for the benefit of anyone, we learn to unlearn ignorance.”  M. B. Johnson

Yufen Sun

Het begeleiden vanuit een veilige setting is de basis. En dit zorgt ervoor, dat ik samen met onze ervaren team van begeleiders, en onze ceremonie hond Sary, nu de mogelijkheid heb om iets moois neer te zetten voor iedereen die het nodig heeft.

Door de oneindige en krachtige bron van liefde en mijn energetische verbinding met al wat er is, kan ik je een stukje verder helpen in de juiste richting. Angst is een slechte raadgever, en toch moeten we deze krachtige emotie niet onderschatten. Het vertelt ons namelijk veel meer dan wij denken. Het is namelijk ook onze grote vriend.

Ik ben sinds 2002 werkzaam als (sport)coach/ trainer bij Spider Gym geweest, en deed dit met enorm veel passie en plezier. Eind april 2010 kreeg ik een “wake up call” in de vorm van een aanrijding. 

Het was alsof er twee engeltjes op mijn schouders zaten, ik had geen zichtbare letselschade. Echter na het ongeluk had ik extreem last van lichamelijke klachten, die enkel erger werden. In de jaren die volgden ben ik op zoek gegaan naar mijn herstel. Een aantal behandelingen waren met een tijdelijke ontlading, en een hoop hadden geen resultaat.

"Wie ben ik. Waar sta ik. En hoe ga ik verder. Dit werden de grote vragen".

Zo kwam “toevallig” moeder Ayahuasca op mijn pad. Ik had mij verder bewust niet ingelezen of verdiept erin, ik voelde enkel de noodzaak om het in een veilige setting te mogen ervaren. En na wat zorgvuldige onderzoek, kwam ik uit bij de Zilverboom. Mijn ziel’s missie in dit leven kreeg steeds meer richting dankzij dit mooie plantenmedicijn Ayahuasca. Na een heleboel ceremonies te hebben mogen ondergaan, kwam het volgende hoofdstuk. Het begeleiden met de spirit van moeder Ayahuasca in groepen. Daarnaast mocht ik één op één met mensen mijn ervaring vergroten. En kort erna had ik ceremonies in mijn eigen huiskamer. Inmiddels is de huiskamer iets te klein, en heb ik een hele fijne ruimte waar ik je graag ontmoet. Ik heet je dan ook van harte welkom bij SunGaya.

Onze Begeleiders

Lucky

Lucky

Je bent van harte welkom bij SunGaya en ik kijk er naar uit om jou te mogen bijstaan in jou proces. How can I serve you?

Mijn naam is Lucky Soares. Jaaa zo heet ik echt..

Wat Ayahuasca voor mij betekent is niet in woorden te beschrijven. Al in mijn eerste Ayahuasca reis liet moeder Ayahuasca mij zien dat ik wat met deze geweldige plantenmedicijnen moest gaan doen. In mijn reizen die daarop volgden werd alles steeds duidelijker.

Na een intensieve transformatie proces bij mijzelf, kan ik nu zeggen dat mijn doel en missie hier op aarde mij volkomen duidelijk is. Daarom is het een eer, en ben ik zo dankbaar anderen te mogen begeleiden in hun processen.

Als Transformatie en Life Coach heb ik wereldwijd al aardig wat mensen mogen helpen en begeleiden. Maar het werken met het plantenmedicijn Ayahuasca, is toch echt het meest geweldige wat ik ooit heb mogen doen. 

Verder heb ik een passie voor dieren, muziek en dansen. Ik ga dansend door het leven en geniet van mijn journey, en een ieder die op mijn pad komt. Het leven is zoveel mooier als we onze licht schijnen en liefde delen.

Je bent van harte welkom bij SunGaya en ik kijk er naar uit om jou te mogen bijstaan in jou proces. How can I serve you?

Namastè…

Zhya Nūara

Het is tijd dat wij als mensheid onszelf helen, zodat we met z’n allen bewust en verbonden kunnen schijnen vanuit (zelf)liefde en authenticiteit.

Mijn naam is Zhya Nūara.
 
Toen ik voor het eerst over Ayahuasca hoorde wist ik eigenlijk meteen: dit wil ik ervaren! 
 
Inmiddels heb ik er behoorlijk wat reizen op zitten waarbij ik mezelf tot in de diepste kern mocht onderzoeken. 
Een intens, krachtig, magisch en bijzonder proces. Een gevoel van thuiskomen en enorme dankbaarheid voor het leven. 
 
Tijdens elke reis kreeg ik een op maat gemaakt pakketje informatie mee – dat mij precies liet zien wat ik in het moment nodig had – om een stapje dichterbij mijn zuivere kern te komen. 
 
Het reizen heeft mij in staat gesteld om verschillende thema’s zoals zelfkennis, zelfliefde, angst en trauma met andere ogen te bekijken. Alles wat voorafgaand nog op een vage en onsamenhangende massa leek, kreeg langzaam een waardevolle betekenis die diep in mijn essentie kon landen. 
Hierdoor kon ik de beperkte overtuigingen die ik over mezelf en de wereld had, beetje bij beetje, loslaten. 
Als gevolg hiervan voel ik mij nu completer, vrijer en gelukkiger. 
 
Ik ben altijd enorm gefascineerd geweest door het vinden van antwoorden op belangrijke vragen zoals: Wie ben ik? Waarom ben ik op aarde? En hoe kan ik de volle potentie uit deze levenservaring halen, terwijl ik betekenisvol ben voor anderen? En in het bijzonder: het integreren van deze antwoorden. 
 
Het is tijd dat wij als mensheid onszelf helen, zodat we met z’n allen bewust en verbonden kunnen schijnen vanuit (zelf)liefde en authenticiteit.
 
Vanuit die fundering is dan ook mijn visie en missie geboren om zoveel mogelijk mensen bewust te maken en in verbinding te brengen met hun innerlijke kracht, zodat zij de regie krijgen over hun eigen leven.
 
Ik voel me vereerd jou een stukje verder te mogen helpen in jouw proces. En jij in die van mij, want groeien doen we samen.
 
Wie weet tot gauw!

Raisa

Ayahuasca kan dat bieden wat jij mist of zoekt en ik hoop dat ik je mag bijstaan in de weg er naartoe in liefde.

Het gevoel wat er plaats vond toen ik hoorde over Ayahuasca was heel simpel ‘ik moet dit doen’, ik werd geroepen. Het was voor mij dan ook spannend op een mooie manier, ik heb er van binnen lang van tevoren naar toe geleefd. Tijdens alle moeilijke fases wist ik dat er ergens iets was waar ik overheen moest. Alles voelde en klopte om dit te doen, ik ontmoette moeder Ayahuasca dan ook in mijn eerste reis. Ze nam me mee aan de hand en heette me welkom terug. Vertrouwd en zeer herkenbaar kreeg ik in mijn eerste ayahuasca vele bevestigingen van de dingen die ik al wist ‘zo gek was het allemaal niet’.

Het was thuis komen en nog steeds. Het heeft mij de mogelijkheid gegeven om de bevestiging te krijgen wat er meer is, en maakt mijn leven lichter, helder en duidelijker. De moeilijke dingen die ik op heb kunnen lossen en inzien met behulp van Ayahuasca. 

Iris

Ayahuasca heeft me geholpen en inzichten gegeven waar oude pijnen vandaan kwamen en me bewust gemaakt van patronen waar ik nog in leef.

Iris, heeft een liefde voor reizen, dans en ontdekken.

Zo heb ik op verschillende plekken op de wereld gewoond waar ik mooie mensen en culturen heb mogen leren kennen. Sinds jong dans ik al, omdat mijn lichaam nu eenmaal op muziek moet bewegen. Dit heeft me veel gebracht, op het gebied van connectie, flow, loslaten, overgave en avontuur. De laatste jaren ben ik me ook steeds meer gaan verdiepen in de innerlijke ontdekkingsreis.

Ik ben me gaan verdiepen in o.a. psychologie en NLP om meer tot het gewoon “zijn” te komen. Ayahuasca heeft me daarbij geholpen en inzichten gegeven waar oude pijnen vandaan kwamen en me bewust gemaakt van patronen waar ik nog in leef. Zo kan ik steeds meer vrij dansend door het leven gaan en steeds meer ontdekken op deze wereldreis.

Lucia

More info soon..

More info soon….

Sary

Doordat ik in het moment leef van het Nu, ben ik er voor jou onvoorwaardelijk met al mijn liefde naar een ieder die bij ons komt.

Sary “de Sharpeagle” (kruising van een Sharpei en een Beagle) is onze ceremonie hond. Ze loopt nu al een tijdje mee. Als het soms wat heftig is voor een deelnemer dan komt ze je af en toe, maar al te graag helpen. Ze kan heel goed aanvoelen als iemand het misschien af en toe een beetje eng vindt, of het zwaar heeft. Ze vindt het fijn om dan even bij je te komen liggen als steun, of heel veel likjes geven.

Haar speelse aanpak zorgt ervoor dat het eigenlijk allemaal wel meevalt. Sary is een absolute meerwaarde tijdens de bijzonder mooie processen, en heeft al velen Harten doen smelten. Ze zal je met blijdschap ontvangen.