Meest gestelde vragen

Helaas zal je echt eerst een afspraak moeten maken via het contact formulier. 

Indien je een reservering hebt gemaakt, kan je altijd bellen. Bij geen gehoor zal er zo snel mogelijk worden terug gebeld op een geschikt moment.

Een mail sturen is natuurlijk geen enkel probleem. Houdt wel rekening met de response tijd.

Wij streven ernaar om binnen 48 uur je e-mail te beantwoorden. Helaas komen er op dit moment niet alle mailtjes op de juiste plek aan, waardoor het wat langer kan duren als normaal.

Indien je een ceremonie boekt, dan staat er expliciet een andere benaming voor een Caapi ceremonie. Wij verzorgen deze ceremonies sporadisch.

Wij schenken normaliter de Ayahuasca Analoog. Wil je toch een advies welke het beste bij je past, plan dan zeker een belafspraak in.

Indien je een reservering hebt gemaakt, ontvang je per e-mail ook een verplicht formulier waarbij je alle info in vermeld.

Als er ergens rekening mee moet worden gehouden wordt je hiervan op de hoogte gebracht. Wacht dus zeker niet te lang met invullen. Dit geeft je meer rust voor jouw eigen voorbereiding.

Dit is heel erg afhankelijk van jou zelf. Maar je mag natuurlijk altijd een bel afspraak maken om je vragen te stellen.

Jezelf aanmelden voor een plekje op de reservelijst is mogelijk, als je heel erg de voorkeur hebt voor een bepaalde datum. Dit is echter geen enkele garantie tot deelname. Maar je kan ook heel erg last minute worden opgeroepen, dus je zal rekening moeten houden met het dieet.

De voorkeur om geplaatst te worden voor de reservelijst is voor iemand met ervaring. Wordt het je eerste keer dan is het advies om te kijken voor een andere datum, wellicht ietsje later op de planning

Je account moet nog eerst worden goedgekeurd, dit wordt handmatig uitgevoerd. Vandaar dat het soms even kan duren.

Wij bevinden ons in Capelle a/d Ijssel, wil je meer weten, neem dan even contact op. er zijn op dit moment slechts enkele sfeerimpressies te vinden via de website, of klik hier.

Nog niet alle meest gestelde vragen zijn vermeld op deze pagina….. deze komen snel online