Wil je een ceremonie boeken?

Vanwege het Covid-19 Virus en de restricties die er momenteel moeten worden gehanteerd, starten we vanaf juni met kleinere groepen van maximaal 6 deelnemers en met strenge voorwaarden. Vanaf juli zijn de ceremonies weer met maximaal 10 deelnemers.

Naast de reguliere voorbereidingen zal ook het volgende in acht moeten worden meegenomen. Indien je de afgelopen 3 maanden verschijnselen van griep hebt gehad, is deelname uitgesloten. Dit geldt ook momenteel voor de groep mensen die behoren tot een risicogroep, en/ of beroeps-gerelateerd een hogere risico vormen tot een mogelijke besmetting. Daarnaast zullen alle voorzorgsmaatregels in acht worden genomen. heb je hier vragen over dan kan je een mail sturen of contact opnemen per telefoon.

Je plek is definitief als alle betalingen en verwerkingen van de verplichte gegevens, succesvol zijn afgerond. Je ontvangt dan daarna alle overige belangrijke gegevens ter voorbereiding van je ceremonie. Kijk voor een geschikte datum gauw verder.

Per 1 oktober zullen we onze tarieven iets verhogen. Alle gereserveerde plekken die vóór 1 oktober zijn gemaakt via de website zullen nog volgens het oude tarief worden gehanteerd.