Wil je een ceremonie boeken?

Naast de reguliere voorbereidingen voor een deelname aan een ceremonie, zal ook het volgende in acht moeten worden meegenomen. Vanwege de nieuwe maatregelen vanuit de overheid willen we je nogmaals benadrukken dat er tijdens de ceremonies zoveel mogelijk rekening zal worden gehouden met de behoefte om een gepaste afstand te houden, maar dat hier geen enkele garantie in kan worden geboden.

Ben je in de afgelopen 3 weken vooraf aan de ceremonie in aanraking gekomen met iemand die besmet is geweest met het Covid virus, ook tweedegraads dit houdt in iemand anders die in aanraking is gekomen met een patiënt met Covid en zelf nog niet de verschijnselen heeft, of heeft gehad, dan mag je helaas niet meedoen en moeten we gaan kijken voor een andere datum voor jouw sessie.

Heb je zelf enige vormen van verkoudheid of griep verschijnselen dan kan je helaas ook niet meedoen, hier hanteren we een minimale periode van 48 uur. Daarnaast zullen alle voorzorgsmaatregels zo veel mogelijk in acht worden genomen. Wees eerlijk over deze regeling voor jezelf, maar ook voor ons, en voor de ander, zodat wij hier veilig onze begeleidingen kunnen blijven verzorgen. Heb je hier vragen over dan kan je een mail sturen of contact opnemen per telefoon.

Belangrijk om te weten: Plaats alleen een reservering als je zeker bent van deelname. Je plek is definitief als alle betalingen en verwerkingen van de verplichte gegevens succesvol zijn afgerond. De betaling dient zelf overgemaakt te worden, gebruik alleen jouw bestelnummer die je ontvangt per e-mail ter bevestiging in de omschrijving. En zet géén Ayahuasca ceremonie in de tekst. Je ontvangt alle overige belangrijke gegevens ter voorbereiding van je ceremonie per email. Heb je een reservering voor meer personen geplaatst, stuur dan ook alle namen en emailadressen door.