Naast de reguliere voorbereidingen voor een deelname aan een ceremonie, zal ook het volgende in acht moeten worden meegenomen. Ben je in de week vooraf aan de ceremonie in aanraking gekomen met iemand die besmet is geweest met het Covid virus, dan mag je helaas nog niet meedoen.

Heb je zelf enige vormen van verkoudheid of griep verschijnselen dan kan je helaas ook niet meedoen, hier hanteren we een minimale periode van 48 uur symptomen-vrij. Daarnaast zullen alle voorzorgsmaatregelen zo veel mogelijk in acht worden genomen. Wees eerlijk over deze regeling voor jezelf, maar ook voor ons, en voor de ander, zodat wij hier veilig onze begeleidingen kunnen blijven verzorgen. Heb je hier vragen over dan kan je een mail sturen of contact opnemen per telefoon.

Belangrijk om te weten: Plaats alleen een reservering als je zeker bent van deelname. Een reservering boeken betekent een plekje gereserveerd houden, hier zijn kosten aan verbonden en kan niet klakkeloos worden geannuleerd. De betaling dient zelf overgemaakt te worden, gebruik alleen jouw #bestelnummer bij de omschrijving, die je ontvangt per e-mail (check ook je spam), en zet géén Ayahuasca of ceremonie in de tekst. Indien je niet binnen 3 dagen een bevestiging ontvangt van jouw reservering, neem dan zelf even contact op. Je ontvangt alle overige belangrijke gegevens ter voorbereiding van je ceremonie per email (check dus je spam). Heb je een reservering voor meer personen geplaatst, stuur dan ook alle namen, e-mailadressen en telefoonnummers door. Zij worden onder hun eigen naam in het mailing systeem geplaatst